BOGART ON ROSS

55,000 SF Adaptive Reuse  |  Dallas Texas

An education building that once housed high school and pre-k programs, the new building will become a catalyst for development and community engagement. The building will go through a series of phases to accomplish the final design approach that will incorporate modern offices, curated public art installations and a convenient café at street front.

 

The design approach takes advantage of an existing structure in order to create the brand and image of the Bogart Mixed-use center. The new environment will offer community spaces, an on-site sculpture garden, an employee lounge area, an energy room with Peloton bikes, showers, and a Zen library that give tenants a variety of experiences and satiates the expectation for an engaging, fun and functional space. A front outdoor grove becomes an immediate amenity which promotes activity amongst its tenants and engagement with the community.

STAY CONNECTED

linkedin.png
595a2e5ad300bb295de81327_Dansky_Draw Ins